Koti kuuluu kaikille

Jokaisella ihmisellä on oikeus kotiin. Koti merkitsee meille turvaa, tukea ja pyyteetöntä rakkautta.

Tällä hetkellä maailmassa on yli 70 miljoonaa kotinsa jättämään joutunutta ihmistä. Kodin rakentaminen uuteen paikkaan edellyttää empatiaa muilta ihmisiltä ja ympäröivältä yhteiskunnalta. Pakolaiset ja maahanmuuttajat kohtaavat kuitenkin usein ennakkoluuloja ja eriarvoista kohtelua.

Suomen Pakolaisavun Empathy Movement pyrkii purkamaan pelkoja, hajottamaan haitallisia ennakkoluuloja ja auttamaan ihmisiä kohtaamaan toisensa myötätuntoisesti. Koti kuuluu kaikille on Empathy Movementin ja Tikaun yhteinen visio, joka tähtää pakolaisten ja maahanmuuttajien kotouttamiseen ja työllistämiseen. Yhteistyö ja yhteinen tuotemallisto julkistetaan Habitare-messuilla syyskuussa 2019.

Jokaisen Empathy-tuotteen hinta sisältää lahjoituksen Suomen Pakolaisavulle. Ostamalla tuotteen tuet Suomen Pakolaisavun ja Tikaun yhteistä kotouttamis- ja monikulttuurisuustyötä empaattisemman Suomen puolesta. Lahjoituksesi avulla Suomen Pakolaisapu tarjoaa koulutusta ja toimeentulomahdollisuuksia pakolaisille ja maahanmuuttajille, ehkäisee konflikteja ja edistää ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa ja kehittyvissä maissa.

Lue lisää Pakolaisavun työstä ja avun tarpeesta Ugandassa.

Empathy Movementin kumppani Habitare tarjoaa elokuussa liittyville uusille kuukausilahjoittajille ilmaislipun Habitare-messuille! 

Liity